Hjälten!

För er som inte sett filmen...!


HJÄLTEN!


En riktig EGO-boost deluxe som Erik kallade det! =) haha!

Oh YES! I like!


Finns hopp om julen!

Idag har Anders namnsdag! Grattis till alla er som heter Anders!

Å en annan sak, min mamma har lärt mig ett ordspråk som lyder:

Om Anders slaskar så braskar julen!   (Å tvärt om!)

Å idag är det regnigt och blött ute som vanligt, så då får vi iaf hopp om en vit jul! =)



Nyss varit på seminarie.. lagom förvirrad som vanligt, nu blir det hem o försöka producera lite text till vårt arbete innan jag ska boxa o sparka skiten ur mig själv på Combaten innan jag o Saran landar i soffan o ser sista avsnittet om Ullared! =)

GRATTIS SANDRA!

Hade en riktigt rolig kväll igår!

Sandra hade kämpat i köket med alla möjliga snittar o dipper o annat smått och gott! Mycket blandat folk, vilket var jätteskoj! Kul o träffa Sandras Ume-töser o även grabbarna grus från Varberg var på plats å alla andra goingar! =)
Det minglades, sjöngs SingStar o mycket annat roligt!

Vidare mot X&Ys långa kö, väl inne på stället shakade vi rumpa som aldrig förr!! Det svängde rejält, mycket tack vare att vi hade tre grymma dansare från Balettakademin som var lite i en klass för sig! RIktigt imponerande, Siri gick ner i spagat o hej o hå! =)

Men ömma fötter haltade vi hemåt när stället stängde!


I em har jag o mamma varit i Boråshallen o tittat på BHKs herrar som bjöd på en spännande match mot Linköping, vilket resulterade i 32-32 till slut!

Slutligen vill jag bara säga Världens STÖRSTA Grattis till Sandra som fyller 25 idag! =)

Lite bilder från gårdagen...

           


Fest like old times.. :)

Om en minut skulle det egentligen blåsas igång en match i Hestrahallen. Byttorp mot mitt gamla Varberg.. Å den har jag taggat för LÄNGE.
Men icke, ännu ett återbud satte stopp för det tyvärr.. Riktigt bittert. men men! Finns värre saker att lipa över!

Istället för matchladdning har det blivit en vända på stan med Frida! Lotta har (med vissa påtryckningar från sin shoppingvän) inhandlat en heelt ny outfit från topp till tå! Kan nog gå bra.. ehm, om jag kan gå.. lite klack vare häär å det är det inte varje dag jag bäär.. =) haha!

Laddar för Sandras 25-kalajs som går av stapeln i afton! Ska bli jätteroligt! Inte bara för att det är fest, vilket alltid brukar vara skoj! Men det ska bli så himla skoj o träffa några av Sandras Umeå-tejer för att inte snacka om alla goa Varbergsgrabbar som kommer upp! =)

naw.. like old times in Varberg.. :)

Tänkte dra en snabb adventsstädning idag, risk för att förmiddagen imorn ägnas åt Hosisontellt lägen som Frida brukar säga..!

Ha en härlig lördagskväll vänner!

Kramar!

INSPIRATION!

Idag har jag fått ta del av tre härliga inspriationsföreläsningar!
Åh, det är så härligt att fyllas med go energi som dessa människor sprudlar av!

Det var Enteprenörsprogrammets vänner som ordnade Entreprenörsdagen som jag och några vänner hade förmånen att gå och lyssna på.

Det var:
Monica Lindstedt (var med och grundade Metro)
Susanne Pettersson (jobbar med förändringsarbete inom organisationer)
Daniel Kaplan (startat upp ca 30 företag, bl.a Tradera)

Föreläsningarna var varierande och väldigt intressanta alla tre, framförallt fick man återigen höra det där med att leva sin dröm och våga misslyckas för att få sin dröm att gå i uppfyllelse.
Det handlar om att bestämma sig vilket Sussanne pratade mycket om. Hon var en riktigt glad prick att lyssna på, kan nog bli att man läser någon bok av henne! :)

Under kvällen kunde jag även byta några ord med gamla lärare från gymnasietiden, vilket var roligt! Dom känner fortfarande igen oss :)

Återträff me gamla ICA-folket!

Igår var det dags för ännu en kind of reunion!

Denna gången var det några av de goa töserna som jag jobbade ihop med på ICA Byttorp för en massa år sedan.. cirkus runt 2002-2003 skulle jag gissa på.. ingen som jobbar kvar idag, eller joo Frida, fast hon är ju mammaledig nu! Så tjötet om kunder och andra rolica incidenter uteblev o istället snacka vi mer nutid! =)

Nette hade fixat med så goda fördrinkar o sedan käkade vi Tacos, smaakade huur bra som helst så alla ville ha receptet ;)
Jag plockade fram mitt spel, Hur Fan Visste Du Det?, och vi lärde oss ett och annat nytt, för det mesta onödigt vetande.. Men nu vet vi iaf vad Golden Shower och Plyschofili är.. haha!

När vi tröttnade på onödigt vetande plockade Nette fram ett annat spel så fick vi visa våra färdigheter inom Charader.. alltid lika roligt! =)

En riktigt rolig kväll med tjejerna! Hoppas vi kan göra om et' snart igen!
Slängde in lite bilder från kvällen...

Kraaaam!

       


Lyckat jobb i Varberg!

I torsdags var jag i Varberg och jobbade!
Dagen började med en medeltida femkamp uppe på Fästningen med dragkamp, stockstötning och annat, på eftermiddagen var det dags för en sångtävling, liten mex mellan Dobidoo, Så ska det låta o Singstar!

Mitt största orosmoln var alla kablar som skulle kopplas rätt för att allt skulle funka!
Dator till mixerbord, till högtalare, till projektor, till playstation, till headset... you name it..
Men det funkade! =)

Ett glatt gäng som bjöd på sig själva sjöng o va glada! Riktigt kul aktivitet!
Man blir ju Glad av musik alltså! :D

Igår var det info om C-uppsatsen, värdelösare föreläsare får man leta efter för att vara helt ärlig.. En del dumma frågor fanns det väl också, men asså seriöst. Han gjorde de flesta grundfelen man kan göra vid en presentation och tjommen är ändå lärare! Det här med att prata till sina åhörare och inte till bidduken till exempel..

Jag, Sara, Linda o Frida besökte igår kväll Boråshallen med 2000 andra och hejade fram Borås Basket till en vinst i en riktig rysare där dom vann med ynka EN poäng! =) Riktigt roligt o gå på Basket!

Ska snart upp till Hestrahallen o heja fram Herrlaget som möter serieledarna innan det vankas fest i afton!
Har dragit ihop gamla jobbarkompisar från ICAByttorpstiden! Ingen av oss jobbar kvar, så ska bli jätteskoj o träffa tjejerna igen!

Hej hopp!

Hej på dej träningsvärk!

Idag är mina ben riktigt trötta.. eller hela jag är trött egentligen..

Körde järnet på combaten i måndags o igår på hanbollen var det också lite fys inblandat.. Inte jättemycket, men dessa utfallssteg alltså.. Jag vet inte om jag hatar dom eller älskar dom.. men satan vad de tar i benen.
Å så lite hopp o studs o vadväv o upphopp o annat.. som på den gamla goda tiden med Byttorps Dam Elit =)

Sandra är ju som sagt opigg så vi får se vad som händer idag, inga risker i dessa tider!
Ska förbereda mig lite inför morgondagens aktiviteter nere i Varberg!

Å så ska jag luncha eller fika med Disse också! wee! Det var några veckor sedan jag träffa henne nu! skoj skoj o se på den stora magen! :)

Över o ut!


jobbi jobbi...

Klev upp tidigare än på länge idag.. fem i sjuuu plingade det i mobilen.. ujuj va tiidigt tyckte min kropp.

Men upp klev jag o cirkus en timma senare stegade jag ut i regnet till ett möte angående torsdag. Ska ner till Varberg då jobba.. Ska hålla i ett event för Friluftsfabriken, det blir Femkamp och Sångtävling, ska bli skojsigt, men det är en o annan tråd att hålla i..

Sedan vidare på nästa meeting.. Jag har fått anställning på Intersport i Knalleland nämlisch!
jojo, känns väldans roligt må jag säga! Så skrev lite papper och hälsade runt lite! =)

Sandra kände sig tyvärr hängig idag, så no schoolwork for us.. Hopplade in på en frivillig föreläsning ist.. En kille från Civilekonomerna pratade om lite framtid o arbetsmarknad o så.. inte väldans mycket vettigt kanske, men ändå.. :) Blev en spontanfika med Lisa efter det, mysigt!

Å nu har även denna dagen försvunnit i en jäkla fart.. fast att jag gick upp så tidigt! =)

Lite Arbetsledningsplugg nu innan det blir handboll i afton!

Tjipp Hej!

Di helgo..

Helgen passerade i ett swisch som alltid!
De va lite stros i Knalleland med Sandra å sen festades det friskt på lördagskvällen.. Krissen var hemma på besök, så trevligt å få lite QualityTime med henne! =)

Skakade rumpa på XoY å på söndagen skulle jag ju premiärspela för i år.. Men icke. Särökometerna hade fått Svininfluensa, så vi körde träning istället. Skönt o röra på sig lite å inte bara köra enmansbob i soffan hela dagen, kan lätt bli så dagen efter.. Myste med Frida o Sandra på kvällen och firade födelsedagsbarnet, Frida 23 år, med lite glass o gott! =) Hurra för henne!

Combat väntar om nån timma med Pajen, ska bli gött o ge kroppen vad den tål!
Ska köra på järnet nu! Om två veckor kommer handbollspremiären nu istället, hemma mot Varberg!
Mina gamla lagkompisar, man vill ju inte åka på däng där alltså...

Å imorn ska jag iväg o skriva på papper, för jag har nämligen fått ett nytt jobb! Weey! =)

Över o Ut!

Freedasmyyys!

Sitter här å har påbörjat freedasmyyyset! :)

Hemkommen från en jättemysig lunch-fika med Lina! Fick titta på hennes bilder från ultraljudet o den lille krabaten som e i hennes mage.. whii! fortfarande så overkligt! :)

Ska bege mig ner mot stan snart igen o möta upp Frida.. Blir nåt gött käk o fredaasmyys med henne o Ronja ikväll! =) Längesen vi sågs, så de ska bli jätteskoj!

Sitter testar spotify som jag installerade tidigare idag å det funkar faktiskt helt okej med mitt internet.. över förväntan! Å sikken bra grej alltså! Jag är inget musikfreak what so ever, men man blir ju gla´ av musik alltså! =)

Totalt jätteosugen på att plugga nu, så det har jag lagt ner totaaalt!

Nu äre dags för Freeedasmyyyyys, om de så äre sista jag gööör... lalala..!

Happy Helg Allihopa!

Pappa Rudolf!

Emma hade länkat ett youtube-klipp på facebook idag som jag bara måååste dela med mig av till er!
Om Michael Jackson är The King of Pop så är den här mannen, Pappa Rudolf, The King of HUMOR!

Se o njuuut! (Hanna, jag ser hur smilet breder ut sig.. haha)


Spotify!

En kompis erbjöd invitations till Spotify!

And I got it!

Så nu är jag också med i den ligan... tyvärr har jag Sveriges långsammaste, å troligen bland det billigaste, internet så får se om det kommer funka där hemma..

Men men, saker går ju att ändra på! =)


Hepp hepp!

Mätt, Nöjd o Belåten!

Japps, det är jag faktiskt! =)

Träffades med arbetsledningsgruppen vid fem och vi jobbade vidare med vårt arbete.
Sara o Pajen hade förvarnat att det kunde bli aktuellt med ett besök på gymet i afton.
Messade dom när jag gick från skolan strax efter sju och jag tror det var det där sista i messet som fick mig att gå dig ändå

"...Träna sen basta så kom om du vill :) basta är alltid gött!"

Pallra mig dit o värmde upp innan jag joinade flickorna i gymet. Armarna o magen fick bekänna färg innan vi kände oss nöjda o styrde  kosan mot bastun! Sweet ay!

Riktigt fräscht, nya Onyx alltså! Känns lixom lyxigt :)

Efter en matfrisk helg har det varit en träningspigg vecka som började med combat i måndags, sen handboll tis-ons å styrka idag å så några härliga promenixer på det! Härligt att ha tid för det! =)


                               Här är en bild från receptionen, rätt läckert va? :)


Lojt..

Träningen idag gick inge bra..
eller det gick lixom inte dåligt, men det saknas en gnista tycker jag..
felpass, mycket missar o allmänt loj inställninng.. man kan inte tro att det är match på söndag.
Men så äre! Får tagga om till den!

Söndag 16.00 i Hestrahallen möter vi Särökometerna för den som Vill, Kan o Bryr sig! =)
God Natt!

Svullarhelgen

Hej vänner!

Några dagar sen jag knappade här nu..

Hade en jättemysig helg med alldeles för mycket god mat. På fredagen bjöd jag mina föräldrar på middag här hemma som ett litet Tack för all hjälp med körande o bärande o monterande i den nya lyan.

På lördagen var det även då dags för trerätters, då jag o Saran hade dragit ihop en träff med några av tjejerna från högstadiet. Shit, 7,5 år sedan vi slutade där.. Mycket har hänt sedan dess, men även om vi inte har lika mycket gemensamt idag så hade vi en himla trevlig kväll! =)

Min svullarhelg fortsatte på söndagen med Farsdag-middag o sen spanade vi in Byttorps B-lag slå Tidaholm uppe i Hestrahallen. Börjar bli riktigt spelsugen nu och på söndag smäller det! Särökometerna kommer hit o jag hoppas vi kan få till ett någorlunda spel, med tanke på att vi inte alls är ihopspelade som lag..

Hade PLUGG på schemat idag. Vi ska ses med Arbetsledningsgruppen imorn o det är lika bra att skriva klart det så man kan fokusera på annat. Nu när vi går så få timmar i skolan så har jag helt tappat pluggdiciplinen någonstans, å hittar den inte heller.. jag fungerar bra under press, annars går det väl sådär får jag erkänna.

Plugg vare ja!

Ikväll äre handbollsträning igen!
Weeehooo!

          Såhär kunde det se ut när vi Rå-plugg i Varberg! Solen sken in o på med brillorna bara!
                                                          Good memories! =)



Gleeendish!!!

Jag vet inte hur och när detta smeknamn kom till på Erik Gustavsson som mannen egentligen heter.
Världens skönaste Stockholmare!

En gammal klasskompis från Varbergstiden som alltid har fler bollar i luften än vad de flesta skulle klara av.
Dessutom en idéspruta som bara ser möjligheterna, En kreativ lirare helt enkelt!
Jag skulle vilja va lite mer som Erik!

Med ett leende, eller snarare asgarv, är han alltid på språng någonstans!
Som nu till exempel! Imorn sätter han sig på planet till Vancouver och ska spendera kommande år där med Skidåkning och OS bland annat!
Häftigt att bara dra iväg så!

Så, med detta Hyllnings-inlägg Gleendish vill jag bara önska dig Grymt Lycka Till i Kanada! =) Även fast vi inte ses så ofta nu för tin så kommer jag sakna dig, tuuur att internet finns!

För er som vill följa hans äventyr, kan ni göra som mig, följa dem på Eriks Äventyr!



Tiden går fort när man har roligt!

Idag är det 4 november 2009.
För exakt tre år sedan startade vi vår backpackingresa.
Tre år! Å minnena känns som de va igår (snyggt rim där va) =)
Shit vad tiden går snabbt! Undra vad jag gör om tre år.
Undra ens vad jag gör om sju månader..?

Det är även tre år sedan Elfsborg tog SM-guld, fast det känns iofs som en evighet sedan!

Jag o Sandra har försökt plugga lite idag, en fika me Saran o Frida har också hunnits med! Snart är de dags för handboll igen! Lite väl sent känns det att träna åtta till halv tio.. börjar vi bli gamla som tycker de tror du Saran? =)

Nä, om man skulle läsa en sida eller två i managementboken kanske? =)

                     Här är när vi är på Scooter-Roo-tur i Australien! Snyggast i stan vetty!


Svinkul!

Har haft på TV:n nu när jag gått här hemma o fixat o trixat hela förmiddagen. Tycker att det är ett jäkla tjöt om den där svininfluensan och jag vet själv inte om jag ska vaccinera mig, jag antar det.. eller?

Tycker iaf den här bilden är svinrolig! =)


Jag röstar för mer optimism!

I söndags kväll kikade jag lite på en repris på Grannfejden. Jag har aldrig sett det programmet, men det var ganska intressant. Det met intressanta tyckte jag var hur sjukt bitter en människa kan vara. Just då hette surpuppan Erik och i hans värld fanns det inget som var bra! Sjukt hur man kan se på livet i sådan bitter ton alltså.. jag kan inte fatta det.

Sedan om vi går över till motsatsen så spanade jag o Saran på nya programmet Ullared igår, haha! Shit sikka original dom har hittat! Men bäst av dom alla var ändå de två glada väninnorna gittan & ... minns inte. Snacka om Livsnjutare! Dom tvekade inte på att dra på smilet alltså! Underbara tanter! Mer av dessa i vår värld röstar jag på! Heja dom tanterna! =)

Tänkte också nämna att mitt gamla gymnasieprogram, Entreprenörsprogrammet, har blivit utsett till en spetsutbildning. Vilket betyder att de är en av 10 gymnasieprogram i Sverige som får starta spetsutbildning. Roligt för dom, för det är en riktigt bra utbildning! Man märker framförallt nu i efterhand hur mycket vi faktiskt lärde oss där!

Har spenderat förmiddagen genom att ta ett röj i garderoben, i afton kommer mamma & moster förbi på lite käk innan jag sticker iväg på handbollsträning! Hoppas tummen håller!

Ha en skön dag vänner!

       Här är en bild på min gamla klass från vår avslutningsfest på Pulsen för ca 4,5 år sedan!


Humor!

Haft en underbart mysig helg i Götet hos HaLoJo!

Blev Idolmys med tacos i fredags, stros på stan i lördags där jag på H&M springer på självaste Pajen! =)
På kvällen vart det, just de ja, Paj till kvällsmat innan vi begav oss o biljardade lite granna. =)

Något annat som präglade helgen va imitationen av Svenska Hollywoodfruar.. Dessa töser är ju inte dåliga på att imitera heller.. haha som vi skrattade! Har ni inte sett parodin på det så bjuder jag på lite skratt här! =)



Tjipp haj!

RSS 2.0