Sjung ut!

Va i Sköve igår ja!

Kom på mig själv när vi gasade upp för backen att här har jag inte varit sen vi hade träningsläger med Byttorps Dam Elit.. De va tider de! Då sprang vi upp för den där lilla kullen där ja...

Men det skulle jag inte göra denna gången!
Nu var jag istället med o jobbade på en aktivitet med Friluftsfabriken. Det var en tävling som var en mix av olika sångtävlingar och med oss hade vi Staffan, en duktig trubadur, vilket allt som oftast ger succé!
Det va riktigt skoj o kunden blev väldigt nöjd, det är alltid roligt!

Det roliga var att beställaren var lite nervös innan att gruppen inte skulle våga sjunga, så att vi kanske skulle skippa SingStar-momentet. Men det var no probs at all kan jag säga! Vi funderade ett tag på om vi hade fått fel grupp... Dom skrölade och skrattade o hade sig!

Jag kunde inte låta bli att garva åt deras dialekt! Asså, jag Älskar ju dialekter! De flesta kom från Motala och hade en bre' "Öskötska", så som Martin ibland kan låta när han drar på rejält me dialekt.. Dä ä humor dä. Därför klämde jag in en video längst ner, lyssna, garva o njuut av denna sjukt roliga dialekt! Jag kryddar inte ens när jag skriver att dom lät så.. :)

Tanken är att jag ska hålla i samma aktivitet själv om några veckor fast nere i Varberg.. å jag är ju själv inte ett teknikens under så vi får se  hur vi ska lösa det här me alla sladdar, mixerbord, micar o jox!

I afton bussar jag mot storstan, ska ju ner till de fina folket på Magasinsgatan o ha en mysig helg!
Looking forward änna!


                        

men schluuuta lipa dåå..

sov lite för länge idag.. men det var skönt. Det var en trött kropp som pallrade sig upp ur sängen.
1 timmas combat i tisdags o 1,5 h handboll igår sätter sina spår i en otränad kropp.
Men gött äre! =)

Var nere på stan en vända, härligt höstväder ute idag!

Väl hemma igen blev jag sugen på Lövbiffsgryta, sagt o gjort! Men satan va handikappad man blir med en tumme.. Det är sjukt lätt att komma åt den o dra till, ajajaj.. Så jag lindade upp den. Å det gjorde det hela ännu mer komplicerat när jag skulle laga mat.. på med plastpåse bara! :)

När jag stod där o klaga kom jag på mig själv och kom att tänka på en kille som heter Mikael Andersson. Hört talas om honom? Han föddes utan armar och ben, idag är han trebarnspappa, kan köra bil o jobbar.

Å här står jag o klagar över en stukad tumme? Skärpning!

Han har förresten skrivit en bok som kom ut här i höst, Armlös, benlös men inte hopplös, inte omöjligt att den skrivs in på önskelistan till tomten faktiskt. För sånt imponerar och inspirerar mig!

Skövde nästa!

Hejpa!


Fika o stukad tumme...

Dagen startades me en morgonpromenix med Linda!
Gött sätt att starta upp på! Men jag måste säga att jag inte brukar känna mig så mycket piggare när man kommer hem.. men men, vi är väl olika! :)

Hem o fixa o trixa lite... tiden bara flyger iväg.
Upptäckte nåt riktigt drygt, för o ta det bokstavligt. Köpte mig en sån där smart diskborste som man fyller upp med diskmedel ni vet.. Sen fyllde jag upp den o ställde den i mitt lilla ställ.
Uppenbarligen skruvade jag inte på korken ordentligt = massa diskmedel på bänken.
Och Yes lever ju upp till sin dryga slogan.. satan vad det löddrade å jag torka o torka o torka.. men ren diskbänk fick ja iaf!! =) de finns alltid nåt positivt i det negativa vett la ni! =)

Sen var det fikadags hos Wallenski! Alltid lika skoj o tjöta loss en sväng. De va jag, Saran, Lindgren o Wallén. Barnen kom hem o det blev lika livat som vanligt! Återigen upptäcker man sicken skillnad i livssituation vi lever.
Det är väl underbart! =)

Sen träffades vi med arbetsledningen en stund innan jag bussade upp till Hestrahallen o lira lite handboll. Skoj o komma igång igen, passen sitter ju inte där dom ska.. men det kommer la så småningom.
Stukade tummen dock.. aj aj. :( Det gör lika jävla ont varje gång och man känner sig lika jävla handikappad. Vad är en tummes funktion egentligen? men när den väl är skadad så ska man använda den till allt, å det känns.
Men lucky me att det va vänster iaf! =)

Dags o Recharga vänner! Så man orkar morgondagen, för då väntar kvällsjobb i Skövde!


Tenta, check!

Ja, då var tentan gjord!
Den var lite mer omständig än vad vi kanske hade tänkt.. Fast ändå inte supersvår, det vill bara till att man fått med det läraren vill att vi ska ha med. Jag satt iaf tiden ut, fyra timmars skrivande, vilket resulterade i 18 sidor(!) Snacka om kramp i handen!
Så, något vettigt hoppas jag att jag fått med på dessa 18 sidor =) Hur som helst så är det skönt att ha den överstökad! Ingen idé att analysera ihjäl sig!

Resten av dagen spenderade vi på Viskan... typ. haha! Jag, Sandra o Joss leta efter lunchställe.
Jag drog med dom till Jetkiosken för att leta upp en "Lunchguiden". När vi började bläddra i den så fick jag en ny lärdom, Tisdagslunch = Stekt fläsk m raggmunk. Varenda jäkla restaurang hade det på menyn! Alla utom Thai Silk o Eest.
På Allvar?
När vi bläddrat igenom mer än hälften sa Jossan, vi behöver inte bläddra mer.. Hej variation! =)

Så, trots att vi hade bokat en fika på Viskan två timmar senare så fick det bli även lunch där..
Å det är ju himlans gott!

Lite stros på stan innan vi åter satt på samma café!
Jättemysig fika me töserna! Det spårade la lite där, men sånna är vi serrö! Folk får gärna tycka vi är koko.. men vi har skoj där vi sitter o tjötar i mun på varann! =)
Jag gillar dom flickorna alltså!

Va på Combaten i kväll! Härligt o fightas lite igen! Kände dock att den där browniesen kanske skulle behövt vara en macka ist, för energin räckte inte riktigt.. men men! Nu ska jag komma igång me träningen igen tänkte jag!

Annars väntar jobb i Skövde i veckan o till helgen ska jag ner till Hanna & Lovan! whiiii! Superskoj ska de bli o flumma loss å få lite QT me dom i helgen! Blir inte lika mycke nu när dom blivit GÖtlaborgare.

Goa töser Änna!

                                                   


Good memories!

Varvar plugget med att spana in lite roliga klipp på youtube.. tänkte lägga upp en riktigt kul video här, men ljudet funkade inte, så sket i det..

Istället kom jag o tänka på en annan film, som faktiskt jag har gjort. Har inte tittat på den på asagöralänge! Det var för ungefär ett år sedan när vi höll på med något arbete i Event IT...
Å det är ju inte så att man längtar liiiite tillbaks till Åre alltså... =)


                                    

sönda'

Söndagskväll mina vänner.

Helgen den har flugit förbi som vanligt, men måste ändå säga att det varit en bra helg alltså!

Singstar hos Saran igår med trevligt folk o sen ett besök på nya stället, Viva.

Idag har jag varit hemma på Hestra hela dagen nästan. Det var mysigt! Käka go mat, målade min hylla o snackade med dom där hemma. Sen så ringde vi Matte på skypen, det hördes ganska dåligt o bröts en del, men kul ändå. Han är påväg mot Australien nu, låångt där borta är brorsan. Tänk att det är ganska exakt tre år sedan vi flög dit ner o levde livet.. shit va tiden går! =)

Lite plugg hann jag sticka emellan också.. liite.
Tenta på tisdag ju! Shit. Va så längesen jag tenta så har nästan glömt bort hur man tentapluggar.. å det är ju måndag imorn kom jag på! jaja, BLV som vi brukade säga i Varberg.
Blir La Vääl.

Har haft filmtajm med Saran nu ikväll. Fick låna en film av pappa som han tyckte va riktigt bra.
Det var den. Jag ska försöka att inte krydda så mycket nu, Sandra blir så arg då å tycker jag förstör när jag höjer ribban för mycket på saker..
Men den va riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen. Ja just de, Taken hette den! =) haha!

Ska hoppla till sängs nu, imorn väntar alltså plugg o plugg o lektion o plugg.

sleep tight!

Milla

Har ni sett den här sötnöten förresten?



Petter & Sandra har blivit hundägare till världens sötaste Milla!
=)


Höst

Tittar ut över ett grått Borås. Det är inte helt olikt, ni vet den där scenen i Kalles o Musses husvagnsfärd på julafton..

Är den vackra delen av hösten redan passé? Jag tycker det är så fint med allt härliga färger! Ser ut som att skogen riktigt glöder! Nu har de flesta löven trillat av o kvar är kala stammar.. Men så går vi trots allt in i november snart..

                                                    

Hade skola igår eftermiddag, jag o Jossan smet lite tidigare för vi skulle åka till Götlaborg o gå på dansuppvisning. Sandras bror som går på balettakademin hade uppvisning! Scheisse va imponerande!

Grymt viga o starka allihop! Inte för att jag fattade så mycket av själva "handlingen", men ändå skoj!

Efter det åkte jag o Joss o GPS:en till Janna & Adde, där var även Lovan, Hanna o Lotta (Ö-vik)! Hon var nere på Bästkusten för att köpa bil, Åh så skoj de va å träffa henne igen! =) Inte sett henne sen början av juni ju! är det nån som kan sprida positiv energi runt omkring sig så är det hon!

Det var såklart kuligt o se dom andra också! =) Vi satt o tjöta, MiaoKlara-flumma o garva och några öl senare så bussade jag hem. Hemma vid halv fyra. Fyra timmars sömn innan jag åter satt i skolbänken.. sen däckade jag igen när jag kom hem.

Paj var jag sugen på idag, så sagt o gjort! God blev den! Ska samla ihop lute energi o plugga nu. Inte sjukt motiverad, men måste traggla lite iaf..

                                                       

Ikväll blire lite SångStjärna hos Saran sen får vi se vart vi slutar!

Ha en trevlig afton kära du!


Lotta!!!

Tiiiidigt imorn bitti sätter sig allas vår Lotta, "Ö-vik", Nordin och bussar ner till Bästkusten!

Åh, vad det ska bli ROLIGT o träffa henne igen!
Inte sett henne sedan examen ju!


Hej livet, hur mår du?

Yeeees, Då var vi i mål!

Denna eviga tunnel, där man knappt kunnat skymta ljus... nu är vi framme!

(egentligen har vi en tenta kvar nästa vecka, men det finns ju iaf lite tid till att plugga till den).

Senaste två veckorna har varit bland de mest pluggintensiva i mitt liv.
Dagarna har bestått av plugg i skolan 9-18 typ, innan tarmen skriker efter mat.. hem o käka o fortsätta till midnatt..  Med andra ord plugga, äta, plugga, skita, sova...

Visst hade vi hektiska perioder för ett år sedan när vi körde mycket med EGO-projektet o så.. men det vi har hållt på med nu har vissa stunder varit så frustrerande för att vi inte fattat!
Tragiska, komiska o romantiska draman har svävat runt i huvudet o blandats ihop med metoder o stilar andra konstiga begrepp. Dessutom två andra grupparbeten i den andra kursen som skulle lappas ihop!

Men lite förståelse har nog fastnat längs vägen iaf!

När vi gick ut från lektionsalen igår ville jag bara knyta näven o utbrista BJÄLLERKLANG!!
Ni vet som pappa Rudolf i Sunes jul uttrycker sin genuina lycka! Finns inte så mycket bättre sätt att uttrycka det på! Hanna, du är ju med på vad jag svamlar om! :)

Vi firade av det hela med några öl käk på Brasseriet och skålade för att vi är bra! Himla trevligt!

Lite annat skoj som också hunnits med i oktober är att jag har varit o jobbat på Bingokryssning med Bertil Bingo
 och jag har även varit nere i Varberg ännu en vända och denna gången badade vi i kallbadhuset!
Riktigt mysigt, det kan jag rekommendera!

Ska iväg o Luncha med Lina om några timmar o senare blir det lite jobb!

Så ser min onsdag ut!

Tänkte avsluta med att bjuda på nån fin bild.. men inte ens dom har jag hunnit o ladda in än.. fick bli en från nån kvällspromenix i underbara Varberg.


                                 


låååång dag.

Pallrade mig till skolan kl 9 idag. nu, nio timmar senare sitter jag här än.
Lite trött i ögat kan jag bekänna..
Två grupparbeten och två lektioner som följt varann heele dagen lång.

Ännu en gruppuppgift fick vi idag i INFKOM:en.. de kommer bli tjockt i kalendern framöver alltså.

Hem o packa o fixa o trixa massa.. imorn kväll drar jag till hufudstaden!
Ska iväg o jobba på bingokryssning me Linda! De ni! =) haha
Skoj ska de bli!

bara man får ordning på alles. pckning, käk o plugg.
Kuule måndag.

över o ut.


BULLFEST BULLFEST HELA DAN!

Jaaaa!

Idag är det ju Kanelbullens dag! =)

Ett fint sms landade i mobilen igår kväll.

Avsändare Martin.

Hej kära vänner!
För att celibrera kanelbullens dag
bjuder Borgmästaregatan 28 högst
upp till höger in till bullbak 12,30 imorgon.
Sponsra med vad ni vill men mjöl, vatten, kanel
och kärlek finns i mängder!
Även kaffe och bobsaft kommer kunna
levereras på efterfrågan.
Heartfullish willkommen!
Tillåtet att på eget bevåg bjuda in
de som är värdiga!

Å det fattar ju ni lika väl som jag att en så inbjudan FÅR man inte tacka nej till! =)
Så vi begav oss till min gamla lya där det bakades kanelbullar i mängder!
Jag kanske inte var den mest engagerade i själva baket, men asså det mentala stödet o vakt för öppna fönster vid jäsning o sånt är också väsentligt vid bullbak! =)

Väl gräddade o klara så åt vi också upp mängder med bullar! Å drack massa mjölk! massa massa! [trots att det inte är bra för tarmen Lovan ;)]
Vågar knappt säga hur många.. jo, femtio bullar svaldes.. vi va sju pers.. men dom va små.. å jag åt bara tre.. haha! Niklas kom med den briljanta idén om nån ville tävla.. Erik o Martin var inte sena i att glufsa i sig :) haha! Så cirkus 25 bulls fick frysas ner till en annan dag.

Underbar dag! =)
Det tog emot att gå mot stationen o åka hemåt idag..
Tack för en grym helg folks!
Love ya!

   

Jossan tycker det är     Demonstrerar att det       Knåda knåda knåda!!!
 kul med bullbak          är viktigt att sätta upp
                                  håret när man bakar!

     
MASSA BULLAR       Högar med bullformar formades..    Snart slut i fatet... 

            
Aj aj.. ont i magen       Jossan tycker det   Bullfest vare här! Värdparet vinkar hej då!
efter alla bullar...         är jättegott!


Vi ses snart igen hoppas jag! =)


Dags att ta tag i lite väsentliga saker.. en hektisk vecka väntar med Plugg o Bingokryssning i Stockholm! Återkommer  mer om det! =)

Natti!


Störtskön helg i Varberg!

Hemkommen från hemmet kan man säga.. :)

Har varit i Varber sen i fredags och haft det klockers!

Började med Asia Spa. Det var Äntligen dags för Dreamteam som tog hem Mission 24 nere på Campus i våras att njuta av vinsten. Tyvärr fick Niklas ett jobbmöte som dök upp så han kunde inte joina oss vilket var trist... :(
Vi badade och bastade o njöt o va på nån "gruppträning". Va skönt det är att bara fokusera på andningen.. ska försöka bli bättre på det o komma ner i varv..

                                                         Bästaste töserna njuter i badet på Asia Spa

Hux flux så var de fyra timmarna passerade och vi begav oss hem till Niklas o Jossan där Tacos förbereddes för fulla muggar! Piffa, äta, flumma o spexa innan vi drog ner till Klubb PT på Campus!
Kändes lite konstigt o vara tillbaks i skolmatsalen igen. Mycket folk, skoj för Martin o övriga arrangörer!
Träffade en hel del gamla campusare o annat varbergsfolk! =) Riktigt rolig kväll!
Lovan var i sitt esse o det bjöd in till skratt såklart! Härliga Lovan! haha!

     

                                 Lovan freestylar            Jao o Hanni!                   Klubb PT
                                  ala Tabita i köket!

Lördag o pesseväder ute rent ut sagt!
Ett VPS, varv på stan, för inhandling av det nödvändigaste.. systemet typ.. ;) för att sedan slå oss till ro på Madali för LunchFik! =) Sen kom idén att Jossan skulle färga håret o Klang var min hjälte som fixade det, så slapp jag ;P

                                                                   Frisör Klang hade Drop in

På kvällen hade jag uppmuntrat Linette till att ha förfest o det blev som vanligt lyckat med mycket härliga människor!
Under kvällen slogs vi av idén att vi måste ringa våra kära vänner i USA! Sagt o Gjort San Diego calling och sjöng... Din resa var mot solen, långt bortom alla slutna rum.... STAAAAD I LJUUUUUS! =)
Soffi blev glad där hon stod på golfbanan! :)

Nån timma på Oscars där vi skakade rumpa, dansar man med Martin så blire inget annat än röj :D

Änna Rooolig kväll!

    

   Snygga brydarna!       Jossan satt fint!           Soffgänget! =)

 


oopsi daysi..

Mitt besök hos frisören kanske inte slutade som jag tänkt mig idag... :/
Gick lite över min gräns får jag säga..
Haft lite ångest här i eftermiddag... första gången jag får ångest över en frill..
vänstersidan är okej.. men saaatan vad kort det är på andra sidan. :S

Jag ska ge det en chans, elle egentligen, vad har jag för val :) haha pucko!
Det bästaste med hår är att det växer ut! Får köpa hårväxt-tabletter eller nåt!
Mössa är också bra har jag hört..

Just nu känns det inte som Lotta när jag spanar in i spegeln..
Sandra sa att de va "inne" å Petter tyckte det va coolt. snälla vänner har man..
dock tror jag detta var lite "föör coolt" för mig..

jaja, nu ska vi inte förstora det mer än nödvändigt.. jag har inte gjort nån sne tatuering på fyllan, början knarka eller nåt annat dumt..

å hade jag aldrig provat så hade jag aldrig vetat.. vad gäller håret alltså! :)

Det växer ut!

En mysig kväll me Sara o Pajen o Tacopajen blev det idag! mys mys!

Nu kryper jag under täcket.. en härlig helg i Varberg väntar å mössan den är nerpackad ;)
Puss

RSS 2.0