semester!

oj oj oj oj oj OJ! VAD LÄNGESEN det var jag skrev här!!

Tree veckor sedan och lite därtill..

orsak? jag tror det handlar om att jag fått ett kontorsjobb i samband med att jag fått internet i mobilen och dessa båda faktorer gör att jag löser mitt behov av att ha koll på facebook och mailen på dagarna.. så datorn där hemma sätts helt enkelt inte igång på kvällen..

Men om vi drar snabbt, vad äre som hänt egentligen?

Skolan är ju schlutt och vår C-uppsats visade sig att resultera i ett VG till slut! Ofantligt skönt må jag säga! =)
Jag har påbörjat mitt jobb på riktigt och trivs så himla bra där! Dom är så goa och jag har första månaden både offererat, varit ute på aktiviteter och även fixat med annat lay-out-mässigt material på kontoret! Myche bra!

Nu har vi då kommit så långt att jag fått semester. SItter uppe på Ramsö nu i norra Bohuslän, ute på en pir och havet breder ut sig framför mig.. det är vackert alltså. Har tänkt på hur tacksam jag är som fått förmånen att växa upp i den här sommarmiljön.. bland det bästa i livet faktiskt!

Det blåser en del, men har kunnat jobba på brännan i 1,5 dag iaf :)
Imorn seglar vi vidare mot NordKoster och där ska Lovan hoppa ombord på Annie af Tjörn som vår Najad heter. skoj skoj! jag börjar bli lite rastlös.. är man van att det går i 100 km/h i vanliga fall och sedan två dagar på stranden med en bok och musik så börjar det klia lite lätt i fingrar och ben.. Blev till och med sugen på att ut och springa igår, rackarns att jag inte fick plats med joggingskorna ;P

Grillat väntar i afton och så ska vi såklart sätta oss tillrätta i soffan för att spana in semifinalen mellan Tysklan och Spanien!

Till sist vill jag säga Hurra för Johanna på hennes 21-års dag!! =) Grattis goding!

Ha det bra vänner!

Puss å Kram!


RSS 2.0