De finns hopp om ét!

Åter i Varberg tömd på energi efter helgens bravader med 50årskalajs!
Skoj va de! Trött är jag nuu..
Särskilt skoj att se att människor som är närmare en ålder av 100 än 0 hur de kan röja på dansgolvet!
För jäklar vilket drag det va när dansen drog igång! Detta efter alla hyllningssånger o skål för min glada mami!
Härligt att det blev så lyckat! Det var hon värd!

Passerade Beer n Bar på vägen hem idag å gissa!!
Jaaaaa! De hade fått in min skinnjacka som någon stal i torsdags!! Denne Någon hade troligen varit mer berusad än mig och fått med sig fel jacka hem o kommit in med den när hon insåg att hon tog fel!
Det finns hopp om Mänskligheten och Ärligheten o Härligheten! JooDååå!

Passade även på o fråga om de sett min kofta.. den ena kollade på den andra o sa frågande:
Visste du att det va strippshow här i torsdags? haha! Sköna brudar!

Hade en skön kväll här i Varberg med vänner ikväll!
Kubb i socitéparken, mycke skratt och psykning från båda lag blé de såklart! Behöver inte skriva vilka som vann va..? ;)

Ska bege mig mot kvällens akt med John Blund.. börjar bli dags tror jag!

Guten Nacht

/Lottschii

Deppen

Ja, det är inte så jävla ofta man sitter å är det faktiskt.. deppen alltså.
men just nu är jag det och jag har all min rätt till det.. eller?

Första smällen kom när jag skulle hem från Beer n Bar igår, nej nej jag blev inte nerslagen utan någon hade tagit min skinnjacka. Eller den va iaf borta! Kul kul.. och min kofta. jippi jay motherfucker. Bara att köpa en ny! hmm...

Kämpade mig genom en sjukt kreativ dag idag med ett grupparbete om organisationsmetaforer mitt i baksmällan och denna afton väntade nästa knytnävslag
- mot plånboken alltså.

Hoppade på hojen i Varberg o begav mig hemåt... en kvart från hemmet i Borås vinkar Farbror blå in mig.
HELVETE! Jag var säker på att körkortet skulle ryka. Visste att det hade gått snabbt, men inte hur snabbt.
Men det hade gubben med blå mössa koll på minsann - 116km/h på 90-väg..

TRETUSEN TVÅHUNDRA FUCKING KRONOR I BÖTER!!!!!
HALVA MITT STUDIELÅN!

Gaaaaahhh!!!!

Å jag som tänkte att det blir billigare att ta hojen hem.. yeah right..
hmmm.. låt oss tänka kort för en stund..

Tåg 146 kr - Tur och Retur
MCtur 3200 kr + bensin - Endast Tur
Resultat= minus en Jävla massa pengar

Men den enda jag har att lägga skulden på är ju faktiskt me, myself an I.. Så borde sluta vara så bitter o titta framåt istället. Jag har ju iaf mitt körkort kvar för sommaren.. 4km/h fortare och jag hade blivit av med det. Får väl tacka Gud eller nån..!?

Nu ska jag gå o gräva ner mig nån stans och da nåt gammalt över mig...

Over n Out

//Bittrast..

Härliga Tider!

Nu är Våren här!!
Paw Richtigt!

Solen har gett oss så mycket värme och glädje den senaste veckan(orna)! And I Love it! Vem gör inte det?

Precis hemkommen från en tur med hojen. Tog en tur längs havet ner till Falkenberg och underbara Skrea strand. På hemvägen tog vi ett stopp och njöt av Årets första Tre Topparglass. Mums fillibabsen! :D

Det tuggar på i vår lägenhet med renoveringen, murarna var här o fixa skorstenen idag och imorn ska de lägga golv! Låt mig jubla efter över ETT HUDRA dagars väntande på att få tillbaka mitt rum!

Vi pluggar lite på förmiddagarna, solar och njuter av livet resten av dagen.

Igår missade jag något som verkade vara redigt trevligt. En grill med 30 pers från skolan nere på klipporna här i Varberg. Det va trist att inte kunna vara med.
Men. Jag ska inte klaga, satt i Göteborg på uteservering och njöt av löjrom och oxfilé med hela familjen. Mami fyllde år, 50 år! Grattis till henne!

Som sagt Härliga tider!

Länge leve våren vänner!

Vad är egentligen en upplevelse?

Det borde väl jag veta som pluggar till Event Manager kan man tycka..!

Har just suttit och letat frenetiskt på internet och bollat idéer med brorsan om en "upplevelse" att ge till mamma som fyller 50 i kommande vecka och det finns ju en del att välja på..

Dels finns det ju de "typiska" upplevelserna att ge bort som:
* Fallskärm
* Luftballong

..men de är lite för äventyrliga för min mami..

..sen hittade jag också något bland det löjligaste jag hört,
jo det tar nog fan priset, eller vad sägs om:

* Yla med vilda vargar för 1995:-
* Lyxig Hattprovning 595:-
(OBS! inget skämt)

ja, det gav mig en hel del goa skratt faktiskt!

Men jag får leta vidare helt enkelt!

Tar gärna emot förslag!!!

sov gott, dröm sött!

jag ska iväg o yla med vargar.. ;) haha


Fest & Chill

Ja, så kan man sammanfatta helgen!

Efter lite strosande på stan i lördags kubbade jag iväg till jobbet för att knega några timmar. Sedan ila hem för att få bort kepsranden och bege sig på party 20 min senare..
Kom till kalajset där 17 kacklande brudar satt till bords - gissa om ljudvolymen var höög(!)
Lite singstar ökade ljudnivån ytterligare några decibel, men skoj var det!

Drog oss vidare mot Oscars och svängde de lurviga och drack go-drinkar ala Hasse! Träffa på massa roligt folk, en blandad kompott! Roooligt!
Bland annat träffa jag på "Blåtungorna", som till vardags kallas för Hanna o Sandra. De hade köpt en "isbjörn" och fick blå tunga på köpet,
Snyggt töser! Very Snyggt! :D
image4

Hade en väldans trevlig afton! Kom å tänka på hur många härliga nya människor jag lärt känna här nere! Det är för underbart! Imorn kommer en going hemifrån på besök, det ska också bli skitskoj! :)

Söndagar är sällan fullspäckade med saker att göra, preciis sådan var även denna söndag. Hann med en underbar promenad längs havet i solskenet. Termometern visade hela 17,8C(!)
vilket Sandra vägrade att tro på.. jag tror på sommar så jag tror på termometern. slog oss ner på en bänk och gottade oss i solen innan det var dags att bege sig hem och storstäda..! bläää.. men nu va det överstökat... :)

Dags att bege sig mot drömmarnas värld nu... har jag tur kommer inte snickrarna förrän halv åtta imorn, några timmars sömn iaf.. :) men ju tidigare de kommer, ju snabbare bör det bli färdigt! POSITIVA TANKAR är det Bästaste!! :D

Det var allt för nu.
Sov gott!


jaha då vare helg igen..!

Tiden rullar på o fort som attan går de! först är det måndag och sen är det fredag. vad hände med dagarna däremellan..!? vänta nu, tisdag onsdag torsdag..?

Har haft en ganska soft vecka, skönt att det lugnat sig lite i skolan nu.. andra ekonomikursen har rullat igång med lite bokföring o så och först Nu fattar jag hur gött det va att vi läste det i gymnasiet. så man inte känner sig helt tappad bakom en vagn..

Såg Warberg krossa Pixbo i innebandy i måndags och är därmed klara för SM-final! Skoj för lilla Varberg!!

Vårt renoveringsprojekt till lägenhet är sig likt som de tre senaste månaderna, börjar bli drygt nu. Riktigt jävla drygt. Föör jag är inte bitter!! :) ser fram emot feteersättningen jag hoppas vi får, för den tillsammans med skatteåterbäringen jag få i år kan bli bidrag till:

* En resa till solen eller....
* Ett nytt MC-ställ eller...
* Nåt annat kuligt som kostar massa pengar... :)

Måste tacka de som fixade gårdagens underbara Kick-Out! För er som inte vet, så har vi genomfört ett projekt i skolan och när ett projekt startas kör man ju kick-off och när det avslutas kör man en... ja just det ja - KickOut! Ofta görs detta i ganska blöta förhållanden..
Vi traskade runt i solskenet Varberg med partyhattar och tutor och utförde diverse uppdrag! Hur skoj som helst! :D Me löööv!
X antal öl/ cider/ shots och lite mat senare röjde vi på Beer n Bar där det va bra ös me massa glada studenter! Grymmeskoj vare!! Å ni som undrar, min kamera mår väldans bra trots en blöt fest. Den är nämligen waterproof!
Ni som bidrog med förvånade uttryck när den for i vattnet kan andas ut! ;) haha Got youu!

Nu har vi hämtat ut biljetterna till Björn Gustavsson o co också, men får hålla ut till september att använda dom. Det är ganska långt till september, men den som väntar på nåt gott.. :)

Våren är här och jag hoppas verkligen den är här för att stanna och så småningom utvecklar sig till sommar! För jag är så sugen på o dra ut me hojen nuuuuu! nu nu nu! jag vill!

Tänkte avsluta med ett klockrent citat från vår käre Markus i klassen när vi sitter påekonomilektion idag och vissa är mer bakis än andra.. Markus har valt en plats långt bak i salen, uti hörnet.. någon frågar honom hur det kommer sig..
"Det är som en Alladinask, det spritfyllda lilla äcklet är alltid ute i hörnet"
haha! mera sånt, det förgyller vardagen!

Ska kolla in lite bilder från gårdagen nu.. sen ska jag nog på kvällens dejt med John Blund.

sov gott vänner


En helg hemma hemma

Veckan har flugit iväg och jag har farit hit och dit..!

Sista seriematchen med handbollslaget i tisdags va ju ett aprilskämt bara den! Vi hade inte tillräckligt med folk, fick låna deras målvakt och det hela slutade med att vi torskade med ett par bollar.. så nu var säsongen iaf slut. Någon i laget nämnde nåt om att försäsongsträna ihop, Kanon tänkte jag då kanske jag kommer igång på riktigt!
Problemet är bara att vi människor tänker lite olika.. I min hjärna börjar försäsoongsträningen typ nu, snart.. för andra börjar den i augusti.. :) Alla är vi olika..! :D

på onsdagsmorgonen begav vi oss mot Göteborg med feteplånböckerna redo att shoppa loss i storstan! :) Jag hittade den skorta som jag efterlyst och ett par jeans. Mucho Nöjdo!
Nöjda med shoppingen och med blöta fötter begav vi oss framåt efetrmiddagen mot kvällens event vi skulle besöka i Skandinavium. Det handlade mycket om fordon och sånt som jag kanske inte älskar mest av allt i världen, men det var ändå skoj o va på plats o se upplägget.. Bäst under kvällen va dansshowerna och Olle Blomqvists tal, (Ellos grundare som fick hederspris) en sån goer gubbe! Sån vill jag också bli när jag blir gammal. Då menar jag inte bara att jag vill vara snorrik och vara pigg! utan så positiv och goer o rolig! :)

Efter torsdagagens sista lektion om redovisning tog jag o Boråsarna tåget hemåt.. vände nästan i dörren hemma för att sticka på ett möte som varade hela kvällen. Det gäller att inte va sysslolös vetty! :)

Å nu sitter jag hemma hemma i ett regnigt Borås.. någon sa till mig att "På fredag ska det bli 12 grader varmt och solsken i hela landet!" Yes tänkte jag, första riktiga MC-turen till helgen - Äntligen.
Allmän fråga: När slutade Borås att tillhöra landet?
Vaknar upp till en tjock grå dimma och några ynka plusgrader ute.. långt långt där bakom fanns väl solen någonstans, men inte tillräckligt nära.

Blev en dag på La Stada med Börje istället! För o hitta nåt roligt till min Sara som ska firas imorgon! Ska bli riktigt skojs!
Vi slutförde presentuppdraget och gick o käka lunch på Jensens Boffhouse. Dit kommer jag styra mina fötter fler gånger, för det var bannemej fina grejer! Sååå grymt gott! Å prisvärt för en fattig student! :) Verkligen att rekommendera!

Blir lugnt ikväll, laddar för morgondagens partajande - då jävlar ;D haha

Ha de grymme alla goa människor!!

>>Lotta

En känsla av frihet..

..har precis infunnit sig hos mig! :)


Orsaken är att jag just lämnat en hårt pressad och stressad period bakom mig med många timmars plugg och slit. Det har varit en period som krävt mycket energi. Längesedan jag kände så mycket stress o press faktiskt.. jag tror nästan vi får bläddra tillbaka till någon vecka under min gymnasietid, och det är ganska många blad i kalendern..


Mest är det väl mitt eget fel att det blev som det blev. När ska jag lära mig att stava till NÄJ, eller stavas det NEJ kanske.. när jag väl kan stava till det kan jag försöka börja uttala skiten också.


Vi tog på oss uppföljningsuppgiften, någon var tvungen att göra det, vi gjorde ett jättejobb och det blev bra också!  Jag tog även på mig de jobbtider jag blev tillfrågad om i veckan, Frivillish!, så jag kan sluta gnälla nu och blicka framåt mot lönen som kommer någon gång i framtiden.. : )


Ni sitter jag här och njuter fortfarande av promenaden vi just avslutade. En underbar promenad i vårsolen där jag drog in en hel dos av solenergi!! Gu' så härligt det var! Varberg är verkligen fantastiskt fint - särskilt när det visar sig från sin bästa sida som idag.


Att allt nyss kändes så tungt och jobbigt känns overkligt när nu alla arbeten är levererade!  Va Bra det ändå blev tillslut! Som en kompis bruka säga, "varför oroa sig när det ändå alltid löser sig" Men det kanske är just det, det är oron som löser det? Vad vet jag?


Tänker jag tillbaka har veckan inte varit så käss ändå. Tackar mina vänner som släpade med mig på after school i fredags.  En STOR touche av livskvalité där. Tackar och bugar.
Sitta och snacka, skratta och bärsa med vännerna - något som slår det? Dessutom äta gratis mat. Gratis är gott :D


Hade lite guldstjärnor att dela ut här med..

* Min bror som fått jobb på Sveriges största rederi! Bra kämpat broder efter 4 år hårt pluggande!

*  Min bästaste Lina som blev Proffisionellt Diplomerad makeup artist i fredags! Grymme-dej!

*  Min pluggos-kamrat "Luvan", som denna vecka som stod ut med mitt fjanteri framåt småtimmarna.. men vems hjärna ballar inte ur efter 14 timmar i skolan ?


Det var allt för nu.
Ska njuta av lite shitballs and makaroni ala Lotta i solskenet på balkongen innan jag drar iväg på säsongens sista handbollsmatch!


Över o Ut nu tog skrivandet Slut!

Njuut av våren vänner!

>>Lotta


RSS 2.0