Iskallt

Ni har säkert hört att Anna Anka ska ha ett program på julafton, samtidigt som något av det heligaste kring jul, kl 15.00 på Julafton när Kalle Ankas jul visas, så ska TV3 visa Anna Ankas Jul.

Hon anser inte alls att hon konkurrerar ut Kalles Jul, utan svarade:
Nej, inte alls, vi håller det ju inom familjen..

Haha! Hon iskall den tjejen alltså!

Lördagsmys med Me, Myself and I

Sitter ensam hemma denna härligt vintriga lördag! Hörde siffor som minus 19 i sjuhäradsbygden idag!
HEJ VINTER! =) Å va mysigt om isarna kan frysa!
Har varit en hektisk dag på jobbet där vi sålt massa massa julklapps o vinterkläder! Härligt när det är mycket att göra! men när man väl kommer hem och verkligen känner efter är det inte lika härligt..

Väntar på bakpotatisen som står i ugnen, blir en lugn afton med Me, Myself and I.
Minns inte den lördagen jag satt hemma själv senast, tror knappt det har inträffat under 2009. Ganska skönt faktiskt. Lite mat, sen horisontellt läge i soffan tills John Blund kommer o tar mig! =)

I torsdags hade vi lite julmys hos Saran med paketlek, glögg, pepparkakor o lussekatter.. det hela omvandlades sedan till förfest ala Saras house där singstar drogs igång o det blev ett jäkla drag alltså!
Stapplade iväg mot X & Y i vinterkylan o svängde loss där! KuuulE.

Igår hade jag examination i Arbetsledningen och det gick bra! Intressant att lyssna på massa chefscase o analyser. Därefter jäktade jag hem, slängde i mig lite mat o burnade iväg på match i Skene. Matchen startade katastrofalt. Vi skapade inget framåt, sån tur var gjorde inte Tostared det heller.. I andra lossnade det mer o vi började spela handboll.. Slutresultatet blev 20-12 och jag vågar knappt skriva vad det stod i halvlek.. eller jo, vi ledde med pinsamma 6-3 efter 25 min. Skönt o få en vinst o se att vi kan tagga till och ha roligt på plan!

Nu är potatisen klaaaaar!!!

Över o Ut!

Humor :)


Saran skicka ett kul skämt igår...


Vet du vad det är för skillnad på Jultomten och Tiger Woods?


Jultomten slutar efter tre Ho's!



Hahahahahahaha! =)


Boooring.

Det är tråkigt att förlora. Det är jävligt tråkigt.
Men idag va vi inte värda en vinst, inte what so ever. Synd att ingen räkna felpassen, jag skulle tippa på 30-40 st, helt okryddat.
Varberg körde över oss med dunder o brak, vi gör typ 7 mål på 45 min o sista fem får vi in fem bollar till.

Hoppas fan gnistan tänds till tills på freda!

Har flängt runt några timmar idag innan jag debuterade i centrumbutiken, det gick fint! =)

Imorn ska jag på klapp-jakt! Ingen klapp handlad än, imorn ska listan vara avcheckad till punkt o pricka! Sen är det  julklappslek senare på kvällen! =)

Nu är jag baouta-trött!

Nattski!

En julig helg!

Söndag kväll och jag är schleten.

Men sikken underbar helg det har varit, även denna veckan!

I fredags pluggade vi till halv fem o sedan bilade vi till Götet för glöggmys hos HaLoJo (Hanna, Lovan, Johan). Det bjöds på soppa, vi överröstade varandra till Idol och Johan försökte enträget styra upp tävlingar.. vilket han lyckades med och vilket var mycket trevligt! =) fast att jag är helt värdelös på filmer o skådisar o allt sånt!

       
                                   Fredrik trivdes i gungstolen :)

I säng vid tvåtiden o sen upp o jobba hela lördagen! Julhandeln är igång så att säga! :) När vi stängde så vart det lite piffande innan jag körde oss stackars arbetare i firmabilen in till stan där förminglet var. Den hemliga destinationen avslöjades, vilket var Åhaga där julbord och showen Christmas Divine med Anna Sahlene och Lagaylia! Jätteduktiga var dom! Å maten smaka rackarns bra den me!

Sedan var det dags att ta över dansgolvet o jäklarns va de svängde! =) Himla skoj kväll!
Vakterna ville ha ut oss halv ett o vi va inte trötta än så vidare hem till Rikard en stund.

När jag kom hem till slut hittade jag inte min telefon.. Gaah. Panik. men hade varken tid eller ork att brusa upp. Försökte mig på lite detektivarbete imorses innan jobbet ist, Facebook + hitta.se = Bra Skit! Väl på jobbet kom Matilda med mobilen..! Åh va Glad jag blev! =)

Jobba jobba till fem i fyra, sen hurry hurry! Upp till Hestrahallen för att debutera i Sköna gröna Byttorp igen. Gjorde kanske ingen succé, men hade heller inte de bästa förutsättningarna.. however, vi vann med 22-16 mot Järnvägen så de va la gött då! På onsdag möter vi Varberg hemma! Tro att jag ska ladda för den matchen! =)

Känner att jag ligger minus på sömnkonton, så ska nog krypa ner i mina tomtelakan här snart..! =)

Lite pics från gårdagen..

         

Toppen eller?

För ett och ett halvt år sedan ungefär, den 13 mars om jag inte minns helt galet så genomförde delar av min gamla eventklass ett RekryteringsEvent för Högskolan i Borås.

Vinnande bidraget blev Toppendagen, vilket vi marknadsförde som så..
Nå toppen med Högskolan i Borås...

























I veckan, när jag och Sandra gick och letade efter en lärare såg vi denna planschen...
De verkade ju gilla den slogan som Toppengruppen tog fram iaf! Men jag tycker för övrigt det är rätt kass.. jag menar, vadå? får man åka till Paris om man söker till Högskolan i Borås eller?



JULKALENDER

Ett annat tips!

Ni har väl inte missat den sjukaste Julkalendern, här på nätet.
Rätt käss humor, men vissa dagar kan man skratta åt allt!
De kan iaf jag! =) haha!

www.oioioi.se

Kul Initiativ!

Först bara garva jag!

Sen insåg jag att det går ju till en bra sak!

Martin, en av Varbergsgrabbsen som jobbar som mäklare hade länkat den här på facebook.

Dessa sköna lirare alltså! =) Meera sånt tycker jag!

Köp ett hus - budet ligger på 10 000 nu!

Buda vettja!


Mäktigt!

Sara visade mig Sveriges största Flash-mob igår,
Mäktigt!


Lilla-Jul i Trelleborg

Resan tog fart i fredags vid tvåtiden mot Skåneland, närmare bestämt Trelleborg till Krissen o Dicken! =)
Det blev lite fredagsmys special vid vår ankomst, nämligen Tacos!
Idol fanns även med på önskelistan och var så planen fram till Dick kläcker att de inte har någon antenn. Trots systrarna Tobins kämpande med antennen riktad rakt mot Danmark fick vi ingen bild vidare länge.

Dick gör kvällens insats som slutade med att vi landade i hans föräldrars soffa, härligt trevliga Skåningar! Idol följdes, dock missade jag öppningsnumret där Sandras brorsa o hans klassisar dansade. Tänk att jag dansade med några av dom på XoY för en vecka sen o nu står de i LiveTV o dansar! Coolt! =)

Det blev en ganska lugn kväll, man kan säga att det hela drog igång precis när vi skulle sova. Jag hade till och med hunnit dra ner min sovmask över ögonen.. DÅ drar Dick igång Singstar! Önskemusiken var igång och Självklart ville vi hylla vår kära Sara som kommit med denna briljanta idé att åka hit just denna helg, men som fick förhinder pga skolan. :( Så låten Sarah spelades o sjungs för fulla halsar! Det var även toner av Stad i ljus och andra godbitar.. Efter det vet jag inte hur länge dom höll på för John Blund kom o fångade mig...


På lördagen begav vi oss in till storstan Malmö för mysig julshopping, jojo! Vi var tyvärr inte ensamna om den tanken. Det här med att köpa julklappar via internet kan vara en bra idé för mig för jag Otrivs grymt mycket i dessa stressade folkmassor märkte jag.. usha. Vi hann väl med ett par butiker innan det var dags att bege oss söder ut igen tillbaks till Trelleborg..

MAXI nästa. Julgranspynt och Gran såklart! Grabbsen fick ansvar för det sist nämnda medan flickorna gick inne o shoppade i varuhuset.. =) På vägen hem var det skönsång i bilen, ja iaf i vår bil. Julsånger som bare den! Chauffören Emma kanske inte tyckte det var sån skönsång då hon kopplade framförvarandes bil, där den gröna skylten Övningskör präglade bakdelen, med att vi också hade en ÖvningsKör i bilen. Helgens bästa joke, Tack Emma! haha! =0)

Det kläcktes även en annan bra idé! Att detta skulle förbli en tradition. Andra advent firar vi lilla-jul hos Kriss o Dick! Jajaja! ropade alla i KÖR! Även Kriss gillade idén, så nästa år Sara! =)

Hemma igen o det var minst sagt full rulle på alla oss nio! Julmusiken porlade ut ut Spotifys gränslösa bibliotek! Grabbarna ansvarade för granen, jag bakade Rocky Road, några pysslade med pynt till granen, andra satte nejlikor i apelsiner, två gjorde pepparkakshus. Hej Tomteverkstad! I LIKE!

Så småningom hade tiden sprungit ifrån oss o vi satte oss äntligen ner för att äta av julbordet. Grönkålen gick hem hos de allra flesta tror jag, mums! Å köttbullarna.. mmm! =)

Mätta landade vi i soffan. De osmarta tryckte i sig mer Rocky Road o blev ännu mättare. Efter det kom rastlösheten krypandes hos en del och det blev spel-time! Den glade mytomanen, riktigt roligt spel! Bra julklappstips där! =)

Idag har vi tagit det i vår egna takt. En promenad och ett besök på djurkyrkogården där vi tog farväl av Brännart, vår brända fluga.. pick o pack och Hej då för den här gången.

Oj, vilket långt inlägg detta blev. Men Sikken Underbart Mysig Helg det har varit!
Jag har så fina vänner! Å jag är så Glad för det!

Tack ska ni ha!

Pussar o Kramar!

Ett litet Ax-plock från helgen i foton... :)

                 

Intensiva dagar!

Åh!

UNDERBARA VÄDER!

Det är sådär kyligt så jag fick ta min megabamsevarma jacka idag! Himlen är övervägande blå och det är ljuust!
I like! =)

Har lämnat två intensiva dagar bakom mig nu. I tisdags gjorde jag min första dag på Intersport. Det kändes bra och jag har ju jobbat i kassa förut så det var en del liknande funktioner [kort, kontant] ;P haha!
Ne, men det kändes bra och verkar vara ett gött gäng som jobbar där me!
Direkt efter 8 timmar där bikeade jag hem, byta väska, direkt ner till skolan..
Tuggade i mig en bit lasagne innan jag o Sandra satte igång med plugget fram till elva..

Samma visa onsdag.. jobb, hem, lasagne (ja, faktiskt igen!) o sen plugg.. men igår orkade vi bara till halv tio.

Förvånansvärt hur många miffon det finns på den här skolan.
Jag som tänkte att "va skönt, vi kommer typ va ensamna där då, tyst o lungt o skönt".. no no!
Först kommer en idiot in med en megastor CD-spelare på hjul, kårens musikanläggning, och börjar köra technomusik på ganska hög volym.. PÅ ALLVAR? Va tror han?

Partypooper 1 & 2 (jag o Sandra) satt som frågetecken innan Sandra sa till..
Sen igår så satt ett annat miffo o lyssnade på musik, vilket är okej.. men att sjunga med.... schalalalaaa.. är inte okej. Inte i medialab. Sånt får de syssla med hemma. Men vad säger man till en sån?
Kan du vara tyst, för det låter för jävligt? nee.. vi lät honom va faktiskt..

Ska nog döpa om Medialab till Sepialab..

Idag blir de heldag me plugg innan de ska hem o packas till Trelleborg där helgen ska spenderas! =) Whiiii!

Puss haj!

RSS 2.0