Sandra är en nörd.

Jag ville ha Weehoo som rubrik, men då klagade min Sambo, Nörden Sandra, att ja hade haft det innan så då blev det som det blev.

well well..
Jag är Glad! =)

Pluggade nine to five idag med Lovsisen. Det gick upp och ner som vanligt, lyckades trassla till det rejält där på slutet.. Efter vi finishat för dagengick jag hem fem minuter o byta till jobbkläder.
Hade fått lönespecen i facket och det var ingen vidare spänning när jag sprättade upp kuvertet.. Eftersom jag bara jobbat 7 timmat i april väntade jag min en femhunka typ... Men där står det minsann över 11 000 i brutto.
Det är är fel tänkte jag först.
Tittade igen.
Semesterersättning!!!!
Whiiii-Fucking-Hooooo! Hopp o Studs!

Kom nyss hem från jobbet. Kvantum har inte utökat öppettiderna till 24, men de har byggt ut och den nya butiksytan skulle fyllas med varor. Goa extra cash som trillar in vid midsommar.. =)
Pengar känns som det ligger i fojus nu. Pengar och Ex-jobbet. Imorn ska vi på't igen!

Nu ska jag dejta John!

Puss Kram

Di vecko!

En skön söndag närmar sig slutet. Å ännu en skön vecka närmar sig sitt slut.

Måndag & Tisdag gjorde jag mina sista praktikdagar. Med Oscarsgala som avslutningsevent var jag riktigt nöjd med min praktik på Stora Blå.

Vill också Tacka för alla Härliga Grattishälsningar på min födelsedag (och namnsdag)
 i tisdags!

Tre heldagars plugg med Lovan har det hunnits med. Nu är det Ex-jobb förfulla muggar som gäller! Vi börjar komma något på fötter med det nya syftet och det känns jäkla bra alltså, bara vi hade haft lite mer tid.. men men.

Var nere på Club PT på Campus i fredags o kolla på lokala Varbergsband, kanske inte riktigt min musiksmak, men sällskapet va trevligt värre! Vår kära Klang som är tillbaks från sin USA-tripp, brun o fin, joinade och det var kul o snacka loss lite med henne igen! =) Welcome home!

Sen vare jobb som gällde och efter det spanade vi in Hof-man-gänget. För er som inte är insatta vad det är så har ca 250 galna idioter deltagit i 20km Hof-man i helgen. Det går ut på att åka buss ut till Ästad, för att sedan gå de 20km in till Varberg och uppdraget är att drick en Hof per km. Temat för utklädsel var Erotik tror jag. Mycket naket där. Jisses! Kul o kolla på gänget!
Däckade till Elfsborgsmatchen och hade svårt att vakna till liv sen igen.
Utebliven powernap och utebliven kaffe. Vad är det som händer?? =)

Blev en myskväll med min lilla sambo i soffan när vi kollade in någon musiktävling på ettan...

Idag kom mina föräldrar ner. Efter en fik på balkongen bar det iväg till Getterön där vi la i vattenskotern. Ut o brumma loss, först med daddy cool och sen åkte jag en tur själv! Huuur kul som helst! Hopp o Hej bland vågor! =)
Det var typ som att köra snöskoter, fast med lite gummibåtsfeeling då.. =) Roooligt Rooligt!

Till veckan blir det fokus på Ex-jobbet som sagt.. Om vi är tillräckligt effektiva så blir det segling med den nya båten i helgen! Jag håller tummarna för det! =)


Hä på rä!



                                               Daddy & Jag!



                                                            Lotti leker!

Inte Okej.

Helgen som gick var Lina o Denise nere o hälsade på!
Vi flummade loss rejält och ingen blev väl direkt förvånad över Disses senaste spontana idéer hon kommit på att det vore kul att göra! Jag menar saknar man balkong på lägenheten så kan man ju lika gärna flytta till ett torp i skogen..? ehh.. Disse du är la för go!

Riktigt rolig lördagskväll va de, fram till 01.40 när jag upptäckte att min plånbok var borta ur väskan.
Fan. Rusade runt bland barerna, utan resultat. Jag hade inte använt den sedan vi gick in så misstänker stöld.

Inte Okej. Låt andras grejer va ifred din dumma idiot! =(

Visst, det går att ersätta kort o plånbok o körkort. Men ett jävla meck. Helt i onödan.
Numer går jag runt identitetslös tänkte jag skriva (o de gjorde jag också =) ) men menade egentligen att jag inte kan legitimera mig.. kanske inte "same same but different" där meeen ni fattar. Störigt är de.

Tågade ner till Emelie i Halmstad igår kväll och vidare mot Båstad imorse.
18 minuter satt jag på tåget - ÅTTIOFEM KRONORbetalade jag  - INTE OKEJ!
S.J - Suger Jämt. (Det kan ha varit Öresundståg ofs.. men men dåligt äre).

Dagen har varit ganska lugn. Blev ombedd av Hotell Skansens Marknadschef att köra till Ängelholm med en bil, han var tacksam som få! Uppskattning gillas! =)

Hojade hem nu ikväll och skulle av någon anledning känna på kedjan igen, den känns slö alltså.. hmm.. jag blir ju så nojig. Daddy försöke övertala mig att det inte är några probs, så jag får väl lita på honom då..

Ne, ska inte sitta är o va bitter något mer.
Jag ska gå å lägga mig och bli ett år äldre, ett år visare och ännu mer positiv!

Imorn blir det my final day på Stora Blå med både Oscarsgala och Skattjakt! =)

Go natt Vänner


regnet de bara öser ner..

Längesen de var en update nu.. det har tuffat på som bare den nere i Båstad på praktiken och Varberg på helgerna!

I veckan har det varit blöta och blåsiga turer mellan Båstad och Halmstad där jag bott två nätter hos Emelie! Kul kul o träffa henne igen! =)
Det har varit allt från bechavolley, skytte, båtturer och mingelaktiviteter som jag fått vara med på med Stora Blå den senaste tiden! Riktigt skoj!

Igår va det skola igen. Jag och Lovan satte klorna i vårt nya syfte och kom in i ett riktigt flow där. Vi fick även god respons på handledningen så nu är det bara att köra. ( Kööör! Köööör ööver!!
Vi insåg att vi har häcken full. Efter att min praktik är klar nästa tisdag så blir det till att läsa tills ögonen blöder och styra upp Projektdagboken. Det här ska bli bra, så de så.

Fick nyss reda på att årets stipendium från Campus hade beslutats och vårt bidrag med E.GO hade inte beviljats. Det tycker jag va jävligt trist, för det va vi så värda.

Men jag ska inte bittra sönder för det. Ska snart ringar Sveriges Mr. Storyteller och se om han har några tips och trix till oss!

Ha en fin dag o trevlig helg!

RSS 2.0