Hur kan man med?

Blir bara så förbannad arg och lessen på de idioter som finns här i världen. Satt och bläddrade igenom Aftonbladet idag på jobbet och fastnade för en artilel om en litet barn som blivit brutalt misshandlad vid ett års ålder.
ETT ÅRS ÅLDER! Ungen har ju för fan inte en chans till att försvara sig. Hur jävla löst kan skruven sitta?

Hur kan man med? Att nästan slå ihjäl en ettåring. Fega as.

Läs artikeln själva, http://www.aftonbladet.se/foraldrar/nardittbarnskriker/article2556860.ab


Jag har svårt att tro att någon kan ta sig igenom artikeln utan att beröras. Själv mådde jag illa.

Fem års fängelse fick han, en sån borde skjutas nerifrån och upp, fatta vilket lidande han har skapat för familjen.

Nu när jag har fått ur mig lite ilska är det dags för plugg.

Over n out


Brännbollsyra

Efter några timmars pluggande som ledde till att debit, kredit och kontoklasssiffror yrade runt i hjärnan kom förslaget att socialisera sig med lite folk framåt kvällskvisten. Mycket bra idé tycker jag som dessutom skulle ha finbesök av Krissen från Götet. :)
Värmde upp med lite korvgrillning nere vid Ankaret och som vanligt hade vi fått tag i de engångsgrillarna som inte borde klarat sig igenom kvalitétskontrollen på fabriken.. men men, vi fick våra wienerkorvar klara till slut! :)

Tur det, för sedan var det dags för bränboll! En jäkla blandning på folk, vilket är kanonskoj, delades i två tävlingsinriktade lag. Vi körde lite lätt uppvärmning första omgången innan mitt lag kom igång på riktigt och vann med 30 poäng! :D wawa whii wa! Mycket fuskande och psykande under spelets gång kan jag lova!

En jäkla trevlig kväll, sommaren är verkligen här! Mera grillkvällar och brännbollsyra åt folket!

Det är sådana här kvällar som motiverar en till pluggos på dagarna, men imorn äre jobb som gäller! Grilla Grilla!
Å om en vecka är det sommarlov..! :D

Natti natti


Tiden går, sex år..

Stod nyss i köket o rörde ihop några lunchlådor för veckans hårda pluggdagar och började nynna på "Graduation" av Vitamin C som jag och några vänner sjöng på skolavslutningen i nionde klass..
Berättade för Sandra om vårt fina framträdande, "det kan inte varit vackert" blev den tykna kommentaren.. Tack för supporten sambo! tycker om dig ändå :)

Hur som helst, kom på mig själv nynnandes "and so we talked all night about the rest of our lives, where we gonna be when we turned 25.." shit! 25 tänkte jag! Det är ju bara tre år kvar! Å när vi stod och framförde detta helt gråtfärdiga ,blott 16 år gamla, så kändes 25 så långt bort i framtiden och man skulle vara sådär vuxen och mogen o allt.. kanske kan mogna till på tre år? :D

Vad hände med tiden?

Jaja, inte för att jag lipar över det direkt. Har haft många sköna år sedan dess men blev en liten tankeställare!

Natti Natti

Come on Katten det svänger ju..! Inte

Helgen har passerat och den bestod kort och gott av jobb o kalajs! :)

Efter lite jobb med ett event i Borås i fredags, vilket för övrig va jätteskoj :), så hojade jag ner till Varberg igen.
Hurry Hurry för att bege oss till Utsparksfest på Oscars. En tapper skara från studentföreningen på skolan hade pallrat sig dit på fördrinken men ju närmare midnatt klockan närmadesig destu fler kom dit på chillfredag. Riktigt trevligt måste jag säga! Satt i sofforna och snacka och ja, chilla helt enkelt!
Tyvärr var jag tvungen att dra mig tidigare än de flesta då jobbet kallade tidigt morgonen dagen efter.

Dags för första passet i grillrummet, en lönelördag. Tack och Bock. Hade det minst sagt körigt och kändes som allmänt kaos.. yra runt hela dan o grilla!
Efter lite powernapande efter jobbet var jag redo för schlagerfinalen, fortfarande lite seg dock.. begav oss till Sofia och käkade med ett tjejgäng och följde festivalen.

Som alla vet blev det ju pinsamt dåligt resultat för Sverige . Seriöst, så dåliga var vi faktiskt inte.. eller? 18:e plats!
Översminkade Charlotte Perelli, som mest liknade en Katt, stod o rörde sig något stelt medan de flesta uppträdanden svängde loss på scen med fyverkerier pompa och ståt!
Schlager och Eurovision är inte som det va förr.. det är annorlunda nu och vi stela svenskar måste börja shaka mer för att inte skämma ut oss i SchlagerEuropa i fortsättningen.

Kvällen avslutades på Oscars där vi dansade all night long! Hade jätteroligt!

Nyss hemkommen från jobbet så blir en kväll i TVsoffan och ladda för kommande veckas råplugg. En sista veckas råplugg på mycket mycket länge. Hoppas det kan motivera mig tillräckligt! :)

Tjarrå!


Blixtvisit där hemma

Jaha då va man hemma i Borås för en kort stund då, ska hjälpa till på ett event här på eftermiddagen och jag har inte en aning vad det handlar om, så förväntningarna är på noll komma noll, å det vore väl illa om man inte överträffar dem då! ;)

Tittade förbi Anna, Johan Niels och lilla Astrid 2 veckor gammal igår, så underbart söt liten tjej!
Efter det var det dags för en fika med lite gamla jobbarkompisar, alltid lika trevligt me skvaller hemifrån, fast att det mesta på jobbet verkar sig likt.

Har mest fixat o trixat under fm idag, satt i solen en stund med Ekonomiboken i handen, mest för att lätta samvetet.. ska jag vara ärlig mot mig själv blev det inte så många sidor läst idag.. :) Nästa vecka blir det Råplugg!

Dags o pysa iväg, efter eftermiddagens aktiviteter hojar jag ner till Varberg igen och då är det Utspark på Oscars som gäller!!

See you later..

En titt i mitt blivande bo!

Sov ut ordentligt idag - det var välbehövligt!

Efter det fixade jag o trixade lite där hemma innan jag tog på mig cykelhjälmen och greppade tag i mina inlines för ett premiäråk!
Traskade ner till Socitétsparken innan jag snörade på mig dom.. ni som inte känner till Varberg väl så består innerstan till största delen av kullersten, och ni som provat inlines på kullersten förstår mig nog. :)
Skatade bort längs hela strandpromenaden till Kurortshotellet, där jag kände lite lätt kramp i högerfoten.. satte mig på en sten o njöt av ljudet från havet och den härliga utsikten för en stund innan det bar hemåt igen.

Jag Älskar verkligen havet! Jag vill bo vid havet när jag blir stor! Det ger mig energi och ahh..! Så underbart!

På eftermiddagen begav jag mig upp till studentlänganoch mitt blivande boende för sommaren.. ska hyra in mig hos en klasskompis då vi inte får ha kvar lägenheten över sommaren.
Men det ska bli roligt o prova på det livet me, korridorlivet! :)

Efter massa tjöt om allt och inget tog vi ett klokt beslut att sjunka ner framför en film och bara softa..! vad sägs om den gamla klassikern Bodyguard från -94 (vi gjorde vilda gissningar om hur gammal den var!). Härlig film.

Nu är det dags o krypa ner, ska jobba en stund imorn innan det blir ekonomistudande för hela slanten!

Good Night everybody

Hurra igen för mig!

Ligger på soffan och lägger några blickar på TVn.. Zlatan hade visst visat framfötterna i sitt Inter.. kul för honom dårå!

Vi är ganska trötta idag, men igår va de rajtantajtan minsann! :)

Hade lite kalajs här hemma o firade min födelsedag, som nu känns långt borta.. fast att det bara var en vecka sedan. Jag hade finbesök från några av mina goingar Borås å dessutom var det ett gäng klasskompisar o annat folk här på lite förfest.
Det bjöds på lite snacks, musik och mycket kackel (då majoriteten va av det kvinnliga könet) :D
Fick fina paket såklart! Roliga böcker, en bricka o lite annat smått o gott! Tack Tack Tack!

Sedan begav vi oss ut och svängde de lurviga på Oscars Schlagergolv innan det var dags för den goa rullen på Campino, varför bryta ett vinnande koncept lixom?
Som snåla o fattiga studenter lämnade vi jackorna hemma, 25 spänn i garderobsavgift och trista köer för att gå och halvfrysa de 200 meter till krogen - ganska ovärt! Tänkte dock inte på att vi skulle till andra sidan stan o köpa rulle och att det nattetid var 2.2C ute.. brr brr brr! men vi överlevde la de me serrö!

Hade iaf en riktigt rolig kväll som bjöd på mycket skratt och galenskap med vännerna!

Imorn är de Månda again ja.. man kanske skulle rycka tag i ekonomiböckerna och börja plugga inför provet..!?

Ska nog premiäråka med mina nyinköpta inlines också!! Ett litet impulsköp sådär på torsdagseftermiddagen..! skoj skoj! höppas jag iaf!

Ska ögna igenom Göteborgarnas bästa, en bok med de bästa vitsarna från Götet, som jag fick av H&S igår, och se om man hittar nåt nytt favorit-joke innan det är dags för kvällens date med John Blund. 

Go natt folks!

varför?

Varför gör man såhär mot sig själv?

Skjuter upp saker hela tiden, framförallt skolarbete.
Jag har blivit en lat jävel tror jag. Skönt att det är två veckor kvar på detta läsår bara.
Har in inlämningsuppgift och ett seminarie till imorn som handlar om Organisationsmetaforer. Ska inte gå in allt för djupt på vad det är för då tror ni väl jag är helt störd i huvudet.
Många tycker jag är rätt störd ibland, men kanske inte heeelt störd?! ;)

Har inte latat mig idag dock, jobb från tidig morgon till eftermiddag. Upplärning i grillen stod på schemat och det gick nog bra, tror jag! hehe..

Nu blir det en bit mat, innan jag blir en bitter människa. Sen får de la bli pluggish tills jag stupar eller blir klar med skiten.
Kul liv.
Life´s like wave, ride it hard!    :)

Tjarrå

De blev en grymmebra födelsedag! :)

Tackar alla mina underbara vänner gårdagens födelsedagsfirande!
Ni är bäst!

Dagen började med att Sandra kom trallandes in i mitt rum med frukost på sängen. Morgonens största problem blev att få tyst på det spelande ljuset som efter några minuter blev ganska tröttsamt att lyssna på.. :)
Åt upp delar av frukosten, som var rejäl(!), och öppnade paketet. Det var ett set med flera olika drinking games och shotglas, kan komma till användning till helgen kanske?
OM det kan!!?? :)

Nån sa att det skulle regna idag, Inte då!
Begav oss i solskenet ner mot fästningen, där det var ganska tomt med folk på gräsmattan.
Spelade lite volleyboll, chillade, solade, flummade... å sen fick jag paket av tjejerna! En ostbricka! Å så hade de köpt med sig ost, kex, vindruvor o cider! Så vi hade en supermysig picnic! :)

Fler folk anlände och vi bestämde oss för att spendera kvällen på Harrys och se di Gule mot Blåvitt. Sagt o Gjort! Några timmar senare satt vi åtta personer och åt supergod mat o kollade på fotboll. Kunde till min stora glädje se Elfsborg krossa IFK med 3-0! Så jävla underbart! Hejja di Gule!! Framåt mot seger!!

Ölade vidare lite på uteserveringen några timmar och rabblade några gamla jokes så vi kunde garva sönder våra solbrända magar!
Hade verkligen en sjukt härlig, trevlig och underbar födelsedag!

TACK för alla Grattishälsningar i form av sms, telefonsamtal och wall-writings on Facebook och ni som var med på plats igår! Jag får inte glömma och tacka för skönsången på Harrys heller!

Tack Tack Tack Tack ALLIHOPA!!!

Avslutar med ett citat ur en bok Tankar om Vänskap som jag fick igår:

"Att leva är bra"
"Att leva i nuet är bättre"
"Att leva i nuet tillsammans är bäst"

Lev i nuet tillsammans - det mår alla bäst av!

Love

Sommar sommar sommar..!

Livet blir inte mycket bättre än såhär tror jag!?

Har haft en underbar dag i härliga solen! Mami, papi, brorsan och moster har varit på besök och "pre-firat" min födelsedag som går av stapeln imorgon. Vi har fikat lite, solat, badat(!), ätit glass och bara strosat runt!
Jättmysigt, verkligen!

Så nu har man ökat brännan något mer iaf, och fått snyggve-ränder på ryggen.. jag fattar inte hur jag lyckas, ser ut som jag har en vit motorväg längs ryggraden.. va sa vi Hanna va det E20? ;)

Kvällen var även den underbar! Fick en inbjudan till att "ta en mysig cykeltur till Läjet och ta en glass på Tre Toppar". Blev senare informerade om att de stänger sju, så den härliga cykelturen omvandlandes plötsligt till en racertur! Jädrar va vi trampa!
Hur som helst, vi hann dit! Vi fick våra goda glassar och satt i kvällssolen och garvade åt galenskap och annat! Mycke Treevlish!

Sedan hade vi en underbar cykeltur hemåt, cyklade i solnedgången längs havet och vid stranden.
Livskvalité!
Avslutade kvällen med ett parti Kubb vid fästningen innan vi pallra oss hemåt.

Håll tummarna för fint väder imorn nu då när jag fyller år!!! Jag vill jag vill jag vill!! :)

Nu ropar soffan på mig!!
Tjarrå!

Spontant Galet & Roligt.. å så lite mindre roligt..

Igår va en sån där skön dag! jämfört med idag är de flesta dagar sköna, men den va så himla rolig o impulsiv bara!
Visst, den började med lektioner till 14:00... hem o slappa på altanen medan solen stekte! Det är verkligen sommarvärme nu! Underbart!
Klocka fem var det sagt att West (Warbergs Enade STudenter) skulle ha speed-dating nere vid fästningen.. Vi drog oss dit, något senare såklart då jag märkt att norrlänningar inte har talang för att stressa.. hmm..
Det bjöds på grillad korv och vi satt ett gäng o softade på filtar o myste i solen
Kort sagt Jävligt underbart! (läggs nog upp lite sköna bilder på Facebook så småningom..)

Nån speed-dating blev det inte av, istället kördes en brännbollsmatch och lite lek med volleyboll! Me like!
Det var där någongång någon kläcker idén om att åka till Borås och club pank på X&Y..! Jag o Sandra blev lite sugna.. så visst, vi for! Spontant Galet och Roligt!! :D
Hem, duscha, piffa... å dricka! Lite stressat, men under kontroll.
Kommer iväg strax efter tiosnåret och gasar norr ut mot min kära hemstad.

Väl där slår alkoholen ner i mitt huvud som ett åsknedslag och trots billiga drinkar i baren ägnar jag mig åt H2O kvällen lång.. Å tur var väl det för promillehalten i mitt blod räckte och blev över ändå! :)
Å skoj det hade vi! Eller jag hade det iaf! :D
Hemma till sängs i Varberg strax efter fyra på morgonkvisten igen.

Dock har denna dagen inte varit lika underbar.. vaknade upp trött å baksjuk.. jobbet ringde o fråga om jag kunde hoppa in tidigare.. bajs.
Tog oss upp ur sängen alldeles alldeles för sent. Tack Jossan för att du tog tag i oss!! Drog oss så småningom ner mot fästningen för lite sun-bathing.. via Snappi för att inhandla världens godaste rulle till lunch!

Låg o mådde skit i solen innan det var dags att kubba hemåt o dra på sig arbetarkläderna o sedan bege sig mot det underbara arbetet. Inget fel på det, men kände verkligen inte för det just idag.. hade ju sina orsaker..
20 grader varmt ute o alla kompisarna ligger o softar i solen t.e.x.. hmm..
för jaaag är inte bitter!!!

Ne, nu ska jag gå o sova, laddar för att gå upp tidigt imorn och njuta av solens strålar fram tills det att jobbet börjar..

Go Natt vänner!

Sommarens Kap?

Hade seminarium imorses och efter det var vi fria! :) whii!

Hem till lägenheten en vända där mina nya golvlister börjades sättas på plats i mitt snart färdigrenoverade rum.. fetaste och fulaste golvlister ever! Jaha, då har man fått en 1/2 träpanel i rummet också.. (något kryddat kanske.. ;) )
Dessutom hade de inte fixat hålet under mattan som vi pepåkat.. Asså, ska man lära dom hur det stavas eller? KOMMUNIKATION..!?
Skrattar nästan åt det nu! Eller vad gör man efter fyra månaders väntan...

Efter lunch ála Sandra(!) tog vi en promenix mot LassaBacka för att göra en research på möbler till balkongen. Hittade några intressanta, men Snål-Verner med sambo bestämde sig för att avvakta då bekvämlighet och prisklass inte stämde riktigt överens. Istället hittade vi en volleyboll och me, myself and I hittade veckans - kanske sommarens kap?! :)

Ni som ska med på turnén till Åhus i sommar töser kolla in det här; En brassestol med två fack för bira OCH förstärkare och högtalare! (okej, inte världens ljud.. men vadååå??) Inbyggda högtalare i sin brassestol!
Ni som känner mig vet att jag är lite av ett teknik-freak, men erkänn Bra Grejer!! Himla Nöjd! som Lovan skulle sagt!
Å här kommer det bästa: Den kostade femtio spänn!!! 50 :-  !!!  wawawhiiwa! :D


Traskade hemåt i solskenet! Sandra var på bushumör så vi stannade till i parken o spela volleyboll! Härliga tider o springa runt barfota i gräset och känna sig som fem år igen! :D

Efter att någon (inte jag) blivit lite ivrig vid bollspeladet så att jeansen sprack fick vi dra oss hemåt.. där mitt rum stod klart! tror jag iaf.. känns overkligt efter fyra månader! ska jag få ett eget rum igen?!
Efter att ha sovit bredvid Sandra sen i januari känns det konstigt, sjukt eller vad?

Ska börja damma av inne i rummet o kanske t.o.m flytta in ikväll!!! Lätt att det blir "renoveringsparty" till helgen! Finns alltid anledning att fira! :D

Kram på er alla goingar!!


Shotarnas Afton på seX & spY

Va hemma i Borås i helgen och roade mig med vännerna där hemma!
Lördagen blev det lite strosande på vårmarknaden, men det är ju som vanligt.. godsaker, hantverk, ballonger och strumpor...
En väskförsäljare står vid sitt marknadsstånd och skriker "Alla Väskor 100 kronor!"
"Shit, billigt med 100 spänn för alla dom väskorna" kontrar jag och gör ett försök till att locka skratt.. :)

Kvällsaktiviteten samma kväll började med mycket skratt och babbel med urgo mat i form av Tappas på just Babbel! Verkligen att rekommendera that place alltså, om man inte har bråttom vill säga..
Vidare hem till Madde för att släcka törsten ännu mer för att slutligen hamna på X o Y, eller SEX o SPY som är mycket roligare att säga! :)
Det var verkligen shotarnas afton! Fiskarmannen is the shit! På nån timme hade vi sänkt fem var! Gu' så gott! Röjde aset inne på dansgolvet o hade förbannat roligt!

På söndagen mådde jag oförskämt bra! Var själv förvånad efter alla dessa shots!! Spenderade större delen av dagen på Café Viskan i solen med goda vänner! Lunch o fika heela långa eftermiddagen! Härligt Härligt!

RSS 2.0