The return...

Hej på er! =)
Nu va de bra längesen jag satt o knappande här och mycket har hänt sedan dess!

Jag har tagit examen med dunder och brak, en klockren sista dag och afton fick jag med mina eventare!
Senare fick vi dessutom det glada beskedet att vårt examensarbete var utnämt bästa praktiska examensarbete! Tre arbeten valdes ut inom olika genrer och jag o Lovan tog hem det Bästa praktiska. Även min forna sambo Sandris arbete blev utnämnt som bäst och Linda o Malin tog hem det teoretiskt bästa! Grattis till Er, Grattis till Oss! Riktigt kul!

Reunion med gamla gymnasieklassen har vi också haft och det var även det klockrent! Midsommar var en annan trevlig tillställning här i längan! =)
Annars har det varit en hel del jobb, Boråsarna har invaderat stan och gamla kunder från ICA Byttorp dyker upp igen.
Hela Varberg verkar ha drabbats av "tan-orexi", så många schtekiga dagar nere på Ankaret har det blivit i det underbara vädret! Goda grillkvällar, en och annan kall öl har runnit ner i goda vänners lag och vi har lirat lite brännboll! Helt enkelt har det varit som sommar ska vara när den är som bäst! =)

Har börjat fundera kring den kommande flytten mot Borås också, ska bli riktigt roligt att för första gången inreda sin egen lya! =) men det kommer ju kosta en krona eller två..

Igår var vi på IceAge 3, verkligen my sense of humor! Riktigt bra! Rekomenderar absolut att du ser den!
Den ska tydligen finnas i 3D också, det hade varit coolt, men fanns inte i Varberg inte..

Det blåser en del, men solen har ändå tittat fram. Tog en promenix innan och fastnade nere vid strandpromenaden.
Så. Sjukt. Jävla. Nice.
Först stannade jag till... och kom på mig själv där jag stod och log när jag tittade på hur surfarna kämpade i vågorna vid Kåsa. Sedan satte jag mig på klipporna och drog in en hel drös med livskvalité och såg på när vågorna skummade upp för klipporna.

Jag kommer sakna Varberg alltså, det är nåt som är säkert. Men som Johan sa, på ett sätt är det bra att det tar slut, så har man ett fint minne med sig... Se det från den Danska sidan som Silja Lines reklam uppmanar oss till! =) Eller Looking at the Daansk side of life som jag och Hanna brukar tralla! =)

Imorn blir det jobbi jobbi och lördag också, pengar rullar in som dom ska... för de går inte så bra med utgifterna. Men det är ju bara sommar en gång om året! =)



Delar med mig lite av den livskvalitén jag sög in nere vid havet idag!
I like!


RSS 2.0