Året som gått...

En komis till mig summerade året i sin blogg, vilket jag tyckte var kul! Så det fick mig att tänka efter vad som faktiskt har hänt under 2008.. tankarna kom ner på papper, å här har ni lite minnen från mitt 2008.

Januari började med att jag hittar en byggarbetare i mitt rum och det var starten på vattenläckan som vände upp och ner på hela vår lya. Jag o Sandra fick sova i dubbelsäng kommande fem månader, som ett riktigt sambopar! =) Jag började jobba på Kvantum och lära mig charkens alla delikatesser. Sedan tågade vi upp till Åre och hade en fantastiskt härligt rolig vecka i snön och lyfte taket på Fjällgårn till Pink Hinks dunk!

       



I februari fick jag o några vänner hjälpa till på ett ganska stort event med en stor arrangör, Baluba, nere på Gessles hotell i Halmstad. Tre dagar där och massa roligheter och erfarenheter rikare!


Mars kom och vi genomförde Toppendagen, ett event för gymnasieelever i Sjuhärad som klasskompisar till mig arbetat med från scratch. En liten mini-reunion med Myrflow-gänget från min Sälentid hanns också med uppe i Tandådalen!


Våren började komma med April och det var dags för mammas 50-årskalas! En minst sagt Glad tillställning! Mindre glad var jag dagarna tidigare då jag drog på mig min första fortkörningsbot.. Valborg och turisterna börjar komma vilket ger stan liv o rörelse!


Maj och nu var det riktigt varmt i luften! Jag fyllde ett år klokare och vi hade några härliga fester där! "Renoveringspartyt" som vi hade då mitt rum äntligen var färdigt var riktigt lyckad!
 Jag fick jobb som extra eventpersonal i Borås och hade lite femkamper på hemmaplan.


Juni och sommarlov, vi hade en härlig skolavslutning med gitarrspelade, skumpa sol och bad med klasskompisarna nere vid Ankaret. Jag flyttade upp till längan och bekantade mig med nya vänner, på köpet fick jag en och annan underbar fest! Vi minns ju glasbordet som krossades på Oscars o vi som bröt ut i allsång "åå det sägs att ovan molnen... Allting kan gå i tu, men ett glasbord kan går i tuuuusen bitar.." Det va ro-lit, ro-lit, ro-lit!!! Juni innebar också en hel del jobb på Kvantum, en kort seglats med familjen och lite eventjobb på västkusten! Storebror åkte ut på sin sista praktikperiod i kommande 14 veckor.


I juli var det bra tryck på jobbet med alla turister som invaderar Varberg. Men det jag minns bäst från juli är ändå alla underbara kvällar med cliff-hanging, alltså klipp-häng med grillningar och ölande med mina underbara vänner nere vid havet! Det är Oslagbart! Totally! Dessutom många härliga söndagar på Sweet Sunday, gärna med en Mojito i handen... :)




Även augusti följer i samma anda! Jobb, annars höll vi till nere på klipporna vid ankaret eller på stranden borta på Kåsa så ofta som vädret tillät. En och annan MC-tur hanns också med, men alldeles för lite tyvärr..


September och skolan var igång! Vi hade kick-off för de nya eventettorna och nu satte arbetet med E.GO-dagen igång på riktigt! Vi hade även en filmvisning av Sunes sommar i skolan där hela 40 pers joinade!


Oktober kom och det blev allt gråare utomhus, det blev även mitt hår efter en "fria-händer-klippning" hos Iman =) jag blev himla nöjd! Man kan annars tro att det berodde på allt E.GO-arbete, för jäklar vad många timmar vi la ner där.


November och vi hade ganska mycket i skolan, å så vårt lilla Entreprenörskapsprojekt vid sidan.


I början av December var det äntligen dags för genomförandet av E.Go-dagen! Sedan var det råplugg fram till jullovet! Jag spenderade ett par dagar i Borås, men även här i Varberg! Nyår firades som bekant på Ästad gård med ett femtiotal andra Varbergare.



Det har ändå varit ett härligt år med en del genomförda event och roliga fester! Sommaren i Varberg var slående bra måste jag säga och jag hoppas kunna spendera kommande sommar här också! När jag tänker tillbaka på året så har jag lärt känna massa nya härliga människor! Jobbarkompisar, Campusfolk o inte minst de goa grabbsen!!!


Nu är 2009 här och jag har inlett det i snorig anda, förkylningen sitter i och jag känner mig inte helt pigg.. men men! Det blir la vääl... : ) jag ska försöka ta tag i plugget här nu! Jullovet är inofficiellt slut!


Kommentarer
Postat av: Josefine

åh, nu blev jag glad :)

2009-01-04 @ 14:30:15
URL: http://josefinehildaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0